E-mail: mail@sorenlarsen.net | Mobile: +4540963611

Søren Larsen

larsen

Fotograf   Søren Larsen

Creating the Essence of a Story

Historie fortælling

Som fotograf handler det ikke bare om at registrere, men om at fortælle en historie. Det handler om at skabe visuelle udtryk, som kan formidle tanker, følelser og visioner.

Jeg arbejder primært med historier inden for felterne:

  • Fotoreportager
  • Virksomhedsprofiler
  • Bøger

Sparring & rådgivning

Jeg kan bidrage med sparring og rådgivning i branding- og kommunikationsprocessen ved at være med til at finde ind til essensen af det, som skal formidles. Det er her min opgave at lytte og stille spørgsmål for at klarlægge jeres identitet – dels i forhold til jer selv, dels i forhold til andre aktører på det pågældende marked, så vi sikrer, at vi opnår det ønskede udtryk.  Jeg tror på, vi opnår det bedste resultat, når vi alle sigter mod det samme mål.

Research og forberedelse

I al mit arbejde er min grundlæggende ambition altid at gøre mig umage.

Det kræver derfor en grundig research, forberedelse og en løbende afklaring af forventninger inden den endelige foto proces begynder. Det gør jeg gennem en klar og gensidig kommunikation, hvor der også bliver taget højde for deadlines og økonomi.     Det er min erfaring, at en grundig forberedelse kommer mangefold tilbage i form af et visuelt udtryk, der kan fortælle en historie om et firma eller et produkt, der gør indtryk og huskes.

On spot

På fotoshootet arbejder jeg med konteksten som en stor del af fortællingen. Jeg arbejder målrettet og struktureret, men improviserer også, så vi opnår et kreativt og dermed det bedste resultat; nemlig at finde udtryk, der giver indtryk.

Referencer

Gom Space

Bent Hansen

Hans Thyge & Co

Randers + Radius

Duco Wildeboer

Patrade Legal

Gabriel

Designa

Loevschall

Fusion

Aalborg Universitetshospital

Cufe

Donati